GYIK

Kérdése van? Kérjük, tekintse meg a gyakran feltett kérdéseket. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha nem találja a választ.

 • Hozzáadhatok képet az önéletrajzomhoz?

  Az önéletrajz-készítő „Személyes adatok” című első lépésében adhat fényképet az önéletrajzához. Egyszerűen kattintson a fotó ikonra a beviteli mezők mellett. Ezután feltöltheti, szerkesztheti, majd hozzáadhatja fényképét önéletrajzához.

 • Letölthető az önéletrajzom Word-ben?

  Sablonjaink bonyolultsága miatt sajnos nem lehet Word-ben letölteni az önéletrajzot. De ne aggódjon: önéletrajzát a fiókján keresztül mindig szerkesztheti.

 • Szerkeszthetem az önéletrajzomat?

  Az önéletrajz letöltése után automatikusan kap egy e-mailt a bejelentkezési adatokkal, hogy folyamatosan szerkeszthesse azt.

 • Rendezhetem az elemeket?

  Az elemeket a megfelelő elem melletti nyilak segítségével rendezheti. Az önéletrajzon belül hozzáadott elemeket külön is lehet rendezni úgy, hogy megnyomja az elem melletti 3 sávot, majd az elemet a kívánt pozícióba húzza.

 • Az elemek időrendbe vannak rendezve?

  Az elemek nincsenek automatikusan időrendbe rendezve. Ha azt szeretné, hogy az elemek időrendbe legyenek rendezve, kattintson az elem melletti 3 pontra, és válassza a "időrendbe rendezés" lehetőséget. Ezután az elemek azonnal időrend szerint lesznek rendezve.

 • Helyezhetek egy részt a következő oldalra (PDF-ben)?

  Ez gond nélkül lehetséges. Ezt az önéletrajz-készítőnkben a következő két módon lehet megtenni: 1. Kiválaszthatja, hogy a teljes részt (például: „Tanulmányok és képesítések”) a következő oldalra helyezze, ha rákattint a rész melletti három pontra, és kiválasztja a „következő oldalra (pdf)” lehetőséget. Ennek eredményeként a teljes szakasz a következő oldalra kerül. 2. A megelőző szakasz leírásában többször megnyomhatja az Enter billentyűt a szövegszerkesztőben, hogy pontosabban beállíthassa, hol helyezkedjen el a rész a következő oldalon.

 • Elrejthetek egy részt az önéletrajzomban?

  Elrejtheti önéletrajzának elemeit, ha rákattint az elrejteni kívánt elem melletti 3 pontra, majd az "Elem elrejtése" gombra. Ha újra hozzá akarja adni vagy meg akarja jeleníteni a részt, kiválaszthatja azt a CV-készítőnk 2. lépésének alján található menüsorból.

 • Pénzbe kerül a CVmaker.hu használata?

  Kipróbálhatja a CVmaker szolgáltatást és a prémium szolgáltatásokat 14 napig, 399 forintért. A 14 napos próbaidőszak után fiókját automatikusan frissítjük, és havonta 7799 forintot számlázunk ki érte. Ha prémium hozzáféréssel rendelkezik, folyamatosan szerkesztheti és letöltheti önéletrajzát, korlátlan számú motivációs levelet készíthet, használhatja az alkalmazás e-mail funkcióját, és használhatja a prémium álláskeresési és egyeztetési rendszert. A fiók előfizetését minden hónapban automatikusan megújítjuk, amíg Ön le nem mondja. Fiókját bármikor nagyon egyszerűen lemondhatja. A weboldalunkon feltüntetett ár tartalmazza az áfát.

 • Hogyan mondhatom le a CVmaker.hu fiókomat és előfizetésemet?

  Found a great job and want to cancel your subscription ? You can do this very easily using one of the following methods:

  Account
  Log in to your account and go to the " My Account " page. Scroll down to the bottom of the page and drag the subscription slider to “ Yes ” and press the “ Delete Account ” button. Your subscription will be automatically canceled from here, and you will receive a confirmation e-mail about the cancellation.

  Cancel subscription page
  Go to our contact page and click the 'Cancel Subscription' button. You can now automatically cancel your subscription without logging into your account. You will receive a cancellation confirmation email.

  Contact our customer service
  You can also cancel your subscription by contacting customer service. For more information on how to reach us, visit our contact page.

  Also check out our blog post on how to use/delete CVmaker services.

 • Letölthetem önéletrajzomat egy másik nyelven (pl. Francia nyelven)?

  Választhatja önéletrajzának letöltését különböző nyelveken, miközben elkészíti önéletrajzát. Bármelyik nyelvet kiválaszthatja az önéletrajz-készítő első lépésében.

 • Készíthetek motivációs levelet is?

  Ha rendelkezik aktív CVmaker.hu fiókkal, akkor korlátlan (az önéletrajznak megfelelő) motivációs levelet is létrehozhat. Jelentkezzen be CVmaker-fiókjába, és a kezdéshez kattintson a menüben a „Motivációs levelek” elemre.

 • Mi is pontosan az önéletrajz készítő szolgáltatás?

  Bizonyos helyzetekben hasznos lehet, ha önéletrajzát szakember készíti, írja át vagy optimalizálja. Ha az alábbi helyzetek bármelyike ismerős az Ön számára, akkor szüksége lehet a szolgáltatásunkra:

  - Nagyon elfoglalt a munkájával, ami az összes idejét felemészti, így nincs ideje önéletrajza elkészítésére?

  - Az önéletrajza még nem létezik, vagy éppen azt igyekszik kitalálni, hogy pontosan milyen információkat kellene megemlíteni rajta?

  - Fontolgatja a karrierváltást amelyhez másképp kell felépíteni az önéletrajzát?

  - Egy ideje munkanélküli, ezért a jelenlegi önéletrajzában van egy üres időszak, amely magyarázatot igényel?

  - Nagyon elavult vagy régimódi az önéletrajza?

  - Az önéletrajza túl szabványos, nem egyértelmű, így nem elég figyelemfelkeltő?

  - Szüksége van önéletrajza átrendezésére, például relevancia alapján?

  - Szüksége van önéletrajza nyelvtani szerkesztésre és átírására, hogy hatásosabbá és meggyőzőbbé váljon?

  További információt az önéletrajzírási oldalon talál

Több mint 112 872 felhasználó készítette már el önéletrajzát

Az önéletrajz készítővel gyorsan és egyszerűen létrehozhat egy egyedi és professzionális önéletrajzot 15 percen alatt.

Készítse el önéletrajzát

Növelje az állásszerzés esélyét azzal, hogy professzionálisan megtervezett önéletrajzsablonjainkkal és kiegészítő színvilágunkkal készíti el önéletrajzát.