Rólunk

Gyönyörű, professzionális, és mindenki által elérhető önéletrajzokat készítünk

A CVmakerről
Sok embernek nehézségei vannak a tökéletes önéletrajz elkészítésével. A CVmakert azért alkottuk meg, hogy mindenki számára lehetővé tegye a profi önéletrajzok elkészítését. Önéletrajzkészítőnk segítségével lépésről lépésre 10 perc alatt készíthet professzionális önéletrajzot.

A munkaerő-szervezőkkel együttműködve létrehozzuk a megfelelő tartalmi elemzéseket, amelyeket professzionális önéletrajzsablonokká alakítunk át. Önéletrajzaink lehetővé teszik, hogy a legjobb módon tűnjön ki a tömegből. Az általunk létrehozott sablonok beépülnek önéletrajzkészítőnkbe, hihetetlenül egyszerűvé téve a tartalom sorrendjének és helyének, illetve a sablon színeinek megváltoztatását. Lehetőséget adunk arra, hogy néhány perc alatt professzionális önéletrajzot készítsen és töltsön le.

Sikeresek vagyunk!
Eddig több mint 100 000 ember használta sikeresen a CVmaker.hu weboldalt. Felhasználóink nagy többsége Magyarország legnagyobb vállalatainál dolgozik, kiemelkedő önéletrajzainknak köszönhetően.

Ügyfélszolgálat
Küldjön e-mailt a [email protected] címre, vagy forduljon hozzánk a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.

Cégadatok
CVmaker BV
Herengracht 458
1017CA Amszterdam
Hollandia
Kereskedelmi Kamara: 70894027

Több mint 112 872 felhasználó készítette már el önéletrajzát

Az önéletrajz készítővel gyorsan és egyszerűen létrehozhat egy egyedi és professzionális önéletrajzot 15 percen alatt.

Készítse el önéletrajzát

Növelje az állásszerzés esélyét azzal, hogy professzionálisan megtervezett önéletrajzsablonjainkkal és kiegészítő színvilágunkkal készíti el önéletrajzát.