Hogyan kellhasználni / lemondani a CVmaker szolgáltatást?

A CVmaker.hu egy álláskeresők számára létrehozott szolgáltatás. Webes alkalmazásunk segítségével könnyedén létrehozhatod, szerkesztheted, valamint elmentheted önéletrajzod online. Továbbá olyan kísérőleveleket készíthetsz, amelyek összhangban vannak az önéletrajzod stílusával. Személyes fiókodból az önéletrajzaiddal együtt elküldheted a kísérőleveleidet is a munkaadóknak. Lehetőséged nyílik arra, hogy figyelemmel kövesd, melyik ajánlatod nyitották meg a munkaadó cégek. Így könnyedén rendezheted és kezelheted a jelentkezési folyamataidat.

Amikor bejelentkezel a személyes fiókodba, a következő menüpontokat találod:

  • Önéletrajzok:itt létrehozhatod, másolhatod, szerkesztheted és letöltheted az önéletrajzaidat;
  • Kísérőlevél:; itt létrehozhatod, másolhatod, szerkesztheted és letöltheted a kísérőleveleidet;
  • Jelentkezés:itt lehetőséged lesz jelentkezni állásajánlatokra a korábban létrehozott önéletrajzaid és kísérőleveleid segítségével. Továbbá nyomon követheted, hogy a jelentkezéseid megnyitották-e. Állások - itt böngészheted az álláshirdetéseket
  • Fiókitt szerkesztheted a személyes adataidat, e-mail beállításaidat, és lemondhatod vagy újra aktiválhatod a tagságod.

Tagságod során bármennyiszer használhatod a fent említett funkciókat. A tagság minimális időtartama 14 nap, ezalatt számtalan önéletrajzot és jelentkezési levelet hozhatsz létre. Egy 14 nap, után előfizetésed automatikusan megújul egy hónapra, amíg le nem mondod. Bármikor lemondhatod az előfizetésed. Az első hét próbaidő után az előfizetésed automatikusan megújul minden hónapban. A lemondás után továbbra is használhatod az összes funkciót az utolsó számlázott időszak lejártáig. Így ha azonnal lemondod az előfizetést az önéletrajzod elkészítése után, akkor még mindig marad hét napod, hogy letölthesd és szerkeszthesd az önéletrajzod és kísérőleveleid.

Gyakran ismételt kérdések az előfizetéssel kapcsolatban

Találtam munkát. Hogyan mondhatom le az előfizetésemet?

Gratulálunk! Könnyedén lemondhatod az előfizetésed a személyes fiókodból. Jelentkezz be, és kattintson a "Fiók" fülre. Görgess le a "Tagság megváltoztatása" részhez. Kattints a piros gombra, hogy elkezdd a "Fiók deaktiválása" folyamatot, és előfizetésed automatikusan megszűnik a következő számlázási időszaktól.

Fiok-deaktivalasa

Nem látom a piros gombot. Hogyan lehetséges ez?

Valószínűleg helyette egy kék gombot látsz, a „Fiók aktiválása" felirattal. Ez azt jelenti, hogy már megszüntetted a fiókod. Kérdés esetén nyugodtan fordulj hozzánk!

Elfelejtettem a jelszavam. Hogyan tudom lemondani az előfizetésemet?

Melegen ajánljuk, hogy kérj egy új jelszót. Így bejelentkezhetsz a fiókodba, ha szerkeszteni szeretnéd az önéletrajzod. Alternatív megoldásként lemondhatod az előfizetésed, ha az e-mail címeddel kitöltöd ezt az űrlapot. Így mi intézzük majd a lemondási folyamatot. A lemondás sikeres feldolgozása után megeerősítő e-mailt küldönk a megadott e-mail címre.

Kérjük, vedd figyelembe: Ugyanazt az e-mail címet kell megadnod, amit önéletrajzában használsz, különben nem tudjuk teljesíteni a kérésed!

Mi történik, miután deaktiváltam a fiókomat?

Fiókod továbbra is létezik majd, azonban „inaktív” lesz, ami azt jelenti, hogy nem terheljük a számládat, és a fiókod csak akkor használhatod megint, ha újra aktiválod az előfizetésed. A fiókod, a létrehozott önéletrajzaid és jelentkezési leveleid biztonságos szervereinken tároljuk. Bármikor újra aktiválhatod az előfizetésed, ha úgy kívánod. Szeretnéd véglegesen törölni fiókod és adataid a szervereinkről? Semmi probléma, kérjük küldd el a kérelmed a [email protected] címre, és mi elintézzük neked!

Létezik lemondási időszak? Mikor mondhatom le az előfizetésemet?

Bármikor lemondhatja tagságát. Ha a próbaidőszak alatt mondod le, akkor csak a próbaidőszakért fizetsz. A próbaidőszak után az előfizetése havonta automatikusan megújul. Előfizetésével a végső lemondási dátumig minden funkcióhoz hozzáférhet, így ha azonnal lemondja azt, a próbaidőszak alatt továbbra is minden szolgáltatást igénybe vehet.

Csak egyetlen önéletrajzot szeretnék létrehozni. Lehetséges ez?

Természetesen! Bár mi azt javasoljuk, hogy mindig az adott álláshirdetésre szabottan készítsd el az önéletrajzod, dönthetsz úgy is, hogy csak egyetlen önéletrajzot készítesz. Az önéletrajz létrehozása után gondoskodj arról, hogy deaktiváld a fiókod. Ahogy azt korábban is említettük, ezek után egy hétig továbbra is használhatod az összes funkciót, mivel már fizettél a szolgáltatásunk igénybevételéért.

Több mint 112 872 felhasználó készítette már el önéletrajzát

Az önéletrajz készítővel gyorsan és egyszerűen létrehozhat egy egyedi és professzionális önéletrajzot 15 percen alatt.

Készítse el önéletrajzát

Növelje az állásszerzés esélyét azzal, hogy professzionálisan megtervezett önéletrajzsablonjainkkal és kiegészítő színvilágunkkal készíti el önéletrajzát.