Hogyan kellhasználni/lemondani a CVmaker szolgáltatást?

A CVmaker.hu egy álláskeresők számára létrehozott szolgáltatás. Webes alkalmazásunk segítségével könnyedén létrehozhatja, szerkesztheti, valamint online mentheti önéletrajzát. Másodsorban, olyan jelentkezési leveleket készíthet, amelyek összhangban vannak önéletrajza stílusával. Személyes fiókjából elküldheti jelentkezési leveleit és önéletrajzát is az adott munkaadónak. Lehetősége nyílik arra, hogy figyelemmel kövesse, melyik ajánlatát nyitották meg a munkaadó cégek. Így könnyedén szervezheti és kezelheti a jelentkezési folyamatait.

Miután bejelentkezik a személyes fiókjába, a következő füleket fogja találni;

  • Önéletrajzok; itt létrehozhatja, másolhatja, szerkesztheti és letöltheti önéletrajzait;
  • Jelentkezési levél; itt létrehozhatja, másolhatja, szerkesztheti és letöltheti jelentkezési leveleit;
  • Jelentkezés; itt lehetősége nyílik jelentkezni állásajánlatokra a korábban létrehozott önéletrajzai és jelentkezési levelei segítségével; Továbbá nyomon követheti, hogy jelentkezését megnyitották-e. Állások; itt kereshet állásokat;
  • Fiók; itt szerkesztheti hitelesítő adatait, e-mail beállításait, és lemondhatja vagy újra aktiválhatja tagságát.

Tagsága során bármennyiszer használhatja a fent említett funkciókat. A tagság minimális időtartama hét nap, amely alatt megszámlálhatatlan önéletrajzot és jelentkezési levelet hozhat létre. Egy hét letelte után előfizetése automatikusan megújul egy hónapra, amíg le nem mondja. Bármikor lemondhatja előfizetését. Az első hetes próbaidő után előfizetése automatikusan megújul minden hónapban. Miután lemondta előfizetését, továbbra is használhatja az összes funkciót az utolsó számlázott időszak lejártáig. Így ha azonnal lemondja előfizetését önéletrajza elkészítése után, akkor még mindig marad hét napja, hogy letölthesse és szerkeszthesse önéletrajzát és jelentkezési leveleit.

Gyakran feltett kérdések az előfizetéssel kapcsolatban

Találtam munkát. Hogyan mondhatom le az előfizetésemet?

Gratulálunk! Könnyedén lemondhatja előfizetését személyes fiókjából. Jelentkezzen be, és kattintson a "Fiók" fülre. Görgessen le a "Tagság megváltoztatása" részhez. Kattintson a piros gombra, hogy elkezdje a "Fiók deaktiválása" folyamatot, és előfizetése automatikusan megszűnik a következő számlázási időszakban.

Fiok-deaktivalasa

Nem látom a piros gombot. Hogyan lehetséges ez?

Valószínűleg egy kék gombot, amelyen a „Fiók aktiválása" felirat látható. Ez azt jelenti, hogy már megszüntette a fiókját. Kérdés esetén nyugodtan forduljon hozzánk!

Elfelejtettem a jelszavam. Hogyan tudom lemondani az előfizetésemet?

Erősen ajánljuk, hogy kérjen egy új jelszót. Így bejelentkezhet fiókjába, ha szerkeszteni szeretné az önéletrajzát. Alternatív megoldásként, lemondhatja előfizetését, ha e-mail címével kitölti ezt az űrlapot. Így mi intézzük a lemondási folyamatot. A lemondás sikeres feldolgozása után megeerősítő e-mailt kap a megadott e-mail címre.

Kérjük, vegye figyelembe: Ugyanazt az e-mail címet kell megadnia, amit önéletrajzában használt, különben nem tudjuk intézni a kérését!

Mi történik, miután deaktiváltam a fiókomat?

Fiókja továbbra is létezik, azonban „inaktív” lesz, ami azt jelenti, hogy nem terheljük számláját, és fiókját csak akkor használhatja újra, ha újra aktiválja előfizetését. Fiókját, létrehozott önéletrajzait és jelentkezési leveleit a biztonságos szervereinken tároljuk. Bármikor újra aktiválhatja előfizetését, ha úgy kívánja. Szeretné véglegesen törölni fiókját és adatait szervereinkről? Semmi probléma, kérjük küldje el kérelmét a [email protected] címre, és mi megoldjuk Önnek!

Létezik lemondási időszak? Mikor mondhatom le az előfizetésemet?

Tagságát bármikor lemondhatja. Ha lemondja a próbaidőszakot az első héten, akkor csak az első hét használatáért fizet. Az első hét után előfizetése havonta automatikusan megújul. Előfizetése során minden egyes funkcióhoz hozzáférése van a végső lemondási dátumig, így, ha azonnal lemondja előfizetését, egy hétig továbbra is igénybe veheti az összes szolgáltatást.

Csak egyetlen önéletrajzot szeretnék létrehozni. Lehetséges ez?

Természetesen! Bár mi azt javasoljuk, hogy mindig az adott álláshirdetésre szabottan készítse el önéletrajzát, azt is választhatja, hogy csak egyetlen önéletrajzot készít. Az önéletrajz létrehozása után gondoskodjon arról, hogy deaktiválja a fiókját. Ahogy azt korábban is említettük, ezek után egy hétig továbbra is használhatja az összes funkciót, mivel már fizetett a szolgáltatásunk igénybevételéért.

Kapcsolódó cikkek

Több mint 112 872 felhasználó készítette már el önéletrajzát

Az önéletrajz készítővel gyorsan és egyszerűen létrehozhat egy egyedi és professzionális önéletrajzot 15 percen alatt.

Készítse el önéletrajzát

65% -kal nagyobb eséllyel kap munkát