Dokumentumaim megmaradnak akkor is, ha lemondom az előfizetésemet?

Dokumentumaidat biztonságosan eltároljuk adatbázisunkban, vagyis ha úgy döntesz, lemondod az előfizetést, a fájlok továbbra is el lesznek mentve. Amennyiben a későbbiekben szükség lesz önéletrajzod frissítésére, egyszerűen bejelentkezhetsz és újraindíthatod az előfizetésedet, hogy hozzáférj dokumentumaidhoz.

Felhívjuk figyelmedet, hogy ha minden adatod törlését kéred, akkor ezeket eltávolítjuk rendszerünkből, és a dokumentumaidhoz való hozzáférés a továbbiakban nem lesz lehetséges.