Lépjen kapcsolatba velünk

Felhasználóink nagyon elégedettek a kiváló ügyfél támogatásunkkal.

 • Kapcsolatfelvételi űrlap

  Küldje el kérdését kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül, általában egy napon belül válaszolunk.

 • Előfizetés lemondása

  Ennek az egyszerű űrlapnak a használatával lemondhatja előfizetését, anélkül, hogy a támogatásunkat igénybe kellene vennie.

Gyakran Ismételt Kérdések

Az alábbiakban könnyen megtalálhatja a gyakran ismételt kérdésekre adott válaszokat.

 • Mi is pontosan az önéletrajz készítő szolgáltatás?

  Bizonyos helyzetekben hasznos lehet, ha önéletrajzát szakember készíti, írja át vagy optimalizálja. Ha az alábbi helyzetek bármelyike ismerős az Ön számára, akkor szüksége lehet a szolgáltatásunkra:

  - Nagyon elfoglalt a munkájával, ami az összes idejét felemészti, így nincs ideje önéletrajza elkészítésére?

  - Az önéletrajza még nem létezik, vagy éppen azt igyekszik kitalálni, hogy pontosan milyen információkat kellene megemlíteni rajta?

  - Fontolgatja a karrierváltást amelyhez másképp kell felépíteni az önéletrajzát?

  - Egy ideje munkanélküli, ezért a jelenlegi önéletrajzában van egy üres időszak, amely magyarázatot igényel?

  - Nagyon elavult vagy régimódi az önéletrajza?

  - Az önéletrajza túl szabványos, nem egyértelmű, így nem elég figyelemfelkeltő?

  - Szüksége van önéletrajza átrendezésére, például relevancia alapján?

  - Szüksége van önéletrajza nyelvtani szerkesztésre és átírására, hogy hatásosabbá és meggyőzőbbé váljon?

  További információt az önéletrajzírási oldalon talál

 • Készíthetek motivációs levelet is?

  Ha rendelkezik aktív CVmaker.hu fiókkal, akkor korlátlan (az önéletrajznak megfelelő) motivációs levelet is létrehozhat. Jelentkezzen be CVmaker-fiókjába, és a kezdéshez kattintson a menüben a „Motivációs levelek” elemre.

 • Letölthetem önéletrajzomat egy másik nyelven (pl. Francia nyelven)?

  Választhatja önéletrajzának letöltését különböző nyelveken, miközben elkészíti önéletrajzát. Bármelyik nyelvet kiválaszthatja az önéletrajz-készítő első lépésében.

 • Hogyan mondhatom le a CVmaker.hu fiókomat és előfizetésemet?

  Talált egy kiváló munkát, és le szeretné mondani az előfizetését? Nagyon könnyen megteheti ezt az alábbi módok egyikével:

  Számla
  Jelentkezzen be fiókjába, és lépjen a "Saját fiók" oldalra. Görgessen le az oldal aljára, és húzza az előfizetési csuszkát az „Igen” lehetőségre, majd nyomja meg a „Fiók törlése” gombot. Előfizetése innentől automatikusan törlődik, valamint megerősítő e-mailt kap a lemondásról.

  Feliratkozási oldal törlése
  Lépjen kapcsolatfelvételi oldalunkra, és kattintson az 'Előfizetés törlése' gombra. Most már automatikusan lemondhatja előfizetését anélkül, hogy bejelentkezne a fiókjába. Kapni fog egy megerősítő e-mailt a lemondásról.

  Forduljon ügyfélszolgálatunkhoz
  Lemondhatja előfizetését úgy is, hogy kapcsolatba lép az ügyfélszolgálattal. Keressen minket telefonon (hétköznapokon), e-mailben (24/7), vagy indítson élő csevegést a weboldalon, ha elérhető. Ha további információra van szüksége arról, hogyan érhet el minket, látogasson el kapcsolatfelvételi oldalunkra.

  Nézze meg blogbejegyzésünket is arról, hogyan kell használni / törölni a CVmaker szolgáltatásait.

 • Pénzbe kerül a CVmaker.hu használata?

  Kipróbálhatja a CVmaker szolgáltatást és a prémium szolgáltatásokat 7 napig, 995 forintért. A 7 napos próbaidőszak után fiókját automatikusan frissítjük, és havonta 5999 forintot számlázunk ki érte. Ha prémium hozzáféréssel rendelkezik, folyamatosan szerkesztheti és letöltheti önéletrajzát, korlátlan számú motivációs levelet készíthet, használhatja az alkalmazás e-mail funkcióját, és használhatja a prémium álláskeresési és egyeztetési rendszert. A fiók előfizetését minden hónapban automatikusan megújítjuk, amíg Ön le nem mondja. Fiókját bármikor nagyon egyszerűen lemondhatja. A weboldalunkon feltüntetett ár tartalmazza az áfát.

 • Elrejthetek egy részt az önéletrajzomban?

  Elrejtheti önéletrajzának elemeit, ha rákattint az elrejteni kívánt elem melletti 3 pontra, majd az "Elem elrejtése" gombra. Ha újra hozzá akarja adni vagy meg akarja jeleníteni a részt, kiválaszthatja azt a CV-készítőnk 2. lépésének alján található menüsorból.

 • Helyezhetek egy részt a következő oldalra (PDF-ben)?

  Ez gond nélkül lehetséges. Ezt az önéletrajz-készítőnkben a következő két módon lehet megtenni: 1. Kiválaszthatja, hogy a teljes részt (például: „Tanulmányok és képesítések”) a következő oldalra helyezze, ha rákattint a rész melletti három pontra, és kiválasztja a „következő oldalra (pdf)” lehetőséget. Ennek eredményeként a teljes szakasz a következő oldalra kerül. 2. A megelőző szakasz leírásában többször megnyomhatja az Enter billentyűt a szövegszerkesztőben, hogy pontosabban beállíthassa, hol helyezkedjen el a rész a következő oldalon.

 • Az elemek időrendbe vannak rendezve?

  Az elemek nincsenek automatikusan időrendbe rendezve. Ha azt szeretné, hogy az elemek időrendbe legyenek rendezve, kattintson az elem melletti 3 pontra, és válassza a "időrendbe rendezés" lehetőséget. Ezután az elemek azonnal időrend szerint lesznek rendezve.

 • Rendezhetem az elemeket?

  Az elemeket a megfelelő elem melletti nyilak segítségével rendezheti. Az önéletrajzon belül hozzáadott elemeket külön is lehet rendezni úgy, hogy megnyomja az elem melletti 3 sávot, majd az elemet a kívánt pozícióba húzza.

 • Szerkeszthetem az önéletrajzomat?

  Az önéletrajz letöltése után automatikusan kap egy e-mailt a bejelentkezési adatokkal, hogy folyamatosan szerkeszthesse azt.

 • Letölthető az önéletrajzom Word-ben?

  Sablonjaink bonyolultsága miatt sajnos nem lehet Word-ben letölteni az önéletrajzot. De ne aggódjon: önéletrajzát a fiókján keresztül mindig szerkesztheti.

 • Hozzáadhatok képet az önéletrajzomhoz?

  Az önéletrajz-készítő „Személyes adatok” című első lépésében adhat fényképet az önéletrajzához. Egyszerűen kattintson a fotó ikonra a beviteli mezők mellett. Ezután feltöltheti, szerkesztheti, majd hozzáadhatja fényképét önéletrajzához.

Cégadatok


CVmaker B.V.
Piet Heinkade 221
1019HM Amsterdam
The Netherlands
CoC: 70894027